Einde evenementenseizoen, begin vrijgezellenparty’s en bedrijfsfeesten

Van koninginnedag tot aan de proef-eet in Enschede het zijn krap 6 maanden, maar voor ons gevoel was het vorige week dat we begonnen met de opbouw voor het rico latino salsaplein voor Queensday. De lijst van evenementen was dit jaar groot, zo stonden we dit jaar op Good Heavens Festival Oldenzaal, BAM festival Hengelo, Nacht van Hengelo, Tropical Night, Outdoor Gelderland, Dordt in stoom, Pedro Pico Pop Raalte, Zomercarnaval Doetinchem, Kasteeltuin festival Ruurlo, Geuzenpop, Bölke open air, de Salsa-night, HOI introductieconcert, de Proef-Eet, Summersquare, “Reurle Neugt Oe” en op nog veel meer leuke indoor- en outdoor evenementen en locaties.

Natuurlijk afgewisseld met de vele, vele cocktailworkshops in o.a. GroningenZwolle, Apeldoorn,Deventer, Hengelo en natuurlijk Enschede. Wij bedanken alle organisaties en partners die ook dit jaar weer hebben gezorgd voor een top zomerseizoen. In het bijzonder bedanken we Rico Latino, Enschede Uitbureau, Vereniging horeca stad Enschede (VHSE), Grolsch, Stichting Geuzenpop, GoPlanet Expohall & Fresh-Today, Metropool Hengelo en Eetcafé de Noaber (ruurlo) voor de prettige samenwerking.

Natuurlijk is het nog niet afgelopen en blijven de aanvragen voor workshops en cocktailbars op locatie binnenstromen, ook onze Koffiebakfiets & koffielounge word veel gevraagd. In samenwerking met Event Creators en de Methoeve, TenDolleOnemotion.nl, Vrumona & Royal Club en Smit & Dorlas gaan we hopelijk ook een druk winterseizoen tegemoet met veel leuke vrijgezellenparty’s, bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Wij blijven ons best doen om iedereen een leuke avond te bezorgen en danken nogmaals al onze partners en natuurlijk alle gezellige deelnemers voor jullie support!

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *