Met koffie en barista ’s van BarEntertainment op uw locatie maken wij uw beursstand, evenement, festival of bedrijfsfeest helemaal compleet! Door de hoge kwaliteit koffiebonen waarmee onze barista ’s de heerlijkste espresso’s, cappuccino’s en andere koffiespecialiteiten bereiden, zijn onze koffies altijd uitzonderlijk van smaak.

Lees meer over onze barista en koffie door op de link te klikken:
Milieubewuste koffie
Onze Barista op locatie
Smit & Dorlas koffiebranders
Referenties
Onze Barista en Premium Estate Koffie

Onze barista ‘s
Barista ’s zijn vakmannen en vakvrouwen op gebied van koffie. U kunt ze ook wel zien als bartenders. Alleen schenken zij geen bier, wijn en fris, maar bereiden zij koffie van topkwaliteit. Dit omdat zij speciale technieken gebruiken en met kennis over koffie te werk gaan. Van een klassieke espresso tot de romigste cappuccino, barista’s laten u proeven wat echte koffie is!

Luxe piston barista machine

BarEntertainment werkt met luxe pistonmachines. Hierdoor kunnen onze barista ’s op een traditionele wijze de koffie bereiden. Zij maken gebruik van hand geplukte koffiebonen uit het hooggebergte, hierdoor is de koffie optimaal van smaak.

Smit & Dorlas Koffiebranders
BarEntertainment is trots op haar samenwerking met ambachtelijke koffiebrander Smit & Dorlas! Zij hebben16 verschillende melanges in hun assortiment waaronder de door ons gebruikte Specialty Rainforest Espresso Blend met het Rainforest Alliance keurmerk.

Rainforest Alliance Keurmerk
Het Rainforest Alliance is een keurmerk voor eerlijke handel en bescherming van het milieu een Maatschappelijk verantwoorde keuze dus. Lees meer op onze pagina: Het Rainforest Alliance keurmerk een milieubewuste keuze.

Wij kunnen zowel met onze eigen koffiebars naar uw locatie toe komen, als onze koffielounge geheel aanpassen aan de huisstijl van het evenement of van de beursstand.

Naast onze heerlijke espresso, cappuccino en andere koffiespecialiteiten, biedt onze koffielounge ook een aantal theesoorten voor de niet-koffiedrinkers.

Kijk op onze foto-pagina voor een impressie van de diverse mogelijkheden onder het kopje Smit en Dorlas koffiebakfiets en koffielounge.

Wilt u ook onze barista ’s op uw locatie inhuren zodat zij de heerlijkste koffie komen bereiden? Neem contactmet ons op via 06 14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of mail naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.