In Zwolle een origineel uitje of vrijgezellenfeest met een exotische twist organiseren? Laat BarEntertainment samen met jou en je vrienden/collega’s plezier beleven tijdens onze cocktailworkshop! In Zwolle verzorgt BarEntertainment de cocktailworkshop op de volgende locatie:

Café/restaurant De Belgische Keizer
De Belgische Keizer is een sfeervol ingericht café/restaurant waar alles in het teken staat van onze Belgische buren. Een gezellige locatie om de cocktailworkshop van BarEntertainment te volgen! Dit café/restaurant is al helemaal een must voor degene die van Belgische specialiteiten en –bieren houdt. Dus bij dit café/restaurant zullen niet alleen de zelfgemaakte cocktails naar meer smaken…

Daarnaast kun je in combinatie met onze cocktailworkshop bij de Belgische Keizer ook terecht voor een heerlijk drie-gangen-keuze menu. De Belgische Keizer is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer een goed te bereiken locatie.

Adres de Belgische Keizer
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle

De cocktailworkshop
De bartenders van BarEntertainment zullen jou en je vrienden en/of collega’s tijdens deze workshop in een gezellig sfeer de heerlijkste cocktails leren bereiden. Daarnaast zullen zij jullie een aantal flair trucs leren, met unbreakable bottles. De cocktailworkshop is een leuke activiteit, helemaal van deze tijd! De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en kan geheel aangepast worden aan het verdere programma.

Doordat wij volledig mobiel en geheel zelfvoorzienend zijn kan onze cocktailworkshop op bijna iedere locatie gegeven worden. Heb je zelf een geschikte locatie, wil je de workshop op de werkvloer- of bij de vereniging volgen, dan komt BarEntertainment naar je toe!

Ook leren shaken als een echte cocktailshaker? Voor meer informatie over het volgen van de cocktailworkshop en de mogelijkheden op locaties kun je contact opnemen via onze contactpagina, bel 06-14 39 28 98 of stuur een mail naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.