Voor de echte cocktailshaker is het steeds weer een uitdaging om dit exotische drankje zo spectaculair mogelijk te shaken en te serveren. Vaak voeren ze hierbij een knap staaltje jongleerwerk uit. Dit wordt ook wel flairen genoemd.

De flairworkshop van BarEntertainment gaat net een stapje verder dan alleen het kennismaken met- en het leren bereiden van verschillende soorten cocktails als de Mojito, Cosmopolitan, Pina Colada en Sex on the Beach. Onze bartenders leren jou en je vrienden leuke trucs hoe je cocktails op een entertainende wijze aan gasten kunt serveren.

Jullie zullen bij deze amuserende workshop eerst geïntroduceerd worden in de cocktailwereld en vervolgens ga je samen aan de slag om de basisbeginselen van het flairen onder de knie te krijgen. Hierbij gebruiken we unbreakable bottles. De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren. Hebben jullie nog andere activiteiten op het programma? Geen probleem, wij passen onze flairworkshop geheel aan jullie programma aan!

Flairworkshop & diner
Na intensief te hebben geflaird en geproefd, zullen jullie misschien best trek gekregen hebben. Bij BarEntertainment is het mogelijk de flairworkshop te combineren met een diner. Voor meer informatie hierover en de mogelijkheden op locatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waar is de flairworkshop allemaal te volgen?
Wij kunnen de flairworkshop bij je thuis verzorgen, maar geven deze ook op vaste locaties. BarEntertainment heeft namelijk in een groot aantal steden al locaties waar je de flairworkshop kunt volgen en waar tevens heerlijk gedineerd kan worden.

Meer informatie
Enthousiast over onze flairworkshop en wil je meer informatie over de workshop en/of locaties? Ga naar onze contactpagina, neem contact op via 0031(0)6-14 39 28 98 of stuur een mail naarinfo@barentertainment.nl..

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.