BarEntertainment laat jou en je collega’s de smaken verschillende soorten bier beleven. Niet alleen is deze workshop er één die naar meer smaakt, ook leer je je collega’s zo misschien wel van een hele andere kant kennen!

Ons team zal gedurende de bierproeverij met passie en kennis van het vak vertellen over de bieren die geproefd zullen worden. Daarbij wordt er, naast het serveren van water en brood om de smaak te neutraliseren, bij een aantal bieren een bijzonder hapje geserveerd, waarvan je verbaasd zult zijn over de combinatie.

BarEntertainment maakt van jouw bedrijfsfeest een feest dat niet snel vergeten zal worden!

Bierproeverij & diner
De bierproeverij van BarEntertainment zal ongeveer 1,5 uur duren en kan gecombineerd worden met een heerlijk diner. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

BarEntertainment komt met haar bierproeverij naar je toe
Onze bierproeverij kan in principe op alle locaties naar keuze gegeven worden. Ons team is volledig mobiel en geheel zelfvoorzienend. Het enige wat wij vragen is een ruime tafel waar iedereen aan kan zitten. Mocht je niet beschikken over een juiste ruimte waar de workshop gegeven kan worden? Wij bieden in een groot aantal steden locaties aan waar we onze bierproeverij verzorgen en waar tevens heerlijk gedineerd kan worden.

Zou je willen dat wij op jouw bedrijfsfeest een bierproeverij komen verzorgen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.