diensten

Onze cocktail workshop is een erg leuke activiteit op bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, vrijgezellenavonden of als studentenactiviteit. Jij en jouw gezelschap worden door onze bartenders meegenomen op een interactieve reis door de wereld van de cocktails, waarbij het leren jongleren met flessen, shakers en glazen ongetwijfeld zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer!

Ben jij ook zo benieuwd waar de cocktail vandaan komt en hoe je een goede cocktail maakt? Tijdens onze cocktailworkshop leer je niet alleen alles over het mixen en shaken, maar zullen onze bartenders je ook vertellen over de geschiedenis en geheimen van de bruisende cocktailwereld.

Bij onze cocktail workshop ga je, na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken en garneren van exotische cocktails. Dranken, barbenodigdheden en ijs worden door ons verzorgd. Alle cocktails worden ook in alcoholvrije vorm aangeboden.

Sinds Tom Cruise in the film ‘Cocktail’ liet zien wat je allemaal met flessen, shakers en glazen kunt doen, is het ‘flairen’ een begrip geworden. Zelf flairen is een verrassende manier om vanachter de bar gasten op een originele manier te entertainen. BarEntertainment biedt je de mogelijkheid om de basisbeginselen van het flairen onder de knie te krijgen. Onze deskundige bartenders leren jou en je vrienden in no-time een aantal leuke flairmoves, waaronder de spectaculaire Flair-run! Een uitleg over de verschillende bar tools en aandacht voor het presenteren van overheerlijke cocktails maken de workshop compleet.

De duur van de cocktail workshop is 1,5 tot 2 uur (natuurlijk kan deze aangepast worden aan het programma). Jullie gaan eerst actief flairen met unbreakable bottles onder begeleiding van onze flairtender en daarna wordt er door jullie een zestal verschillende cocktails bereid. Enkele cocktails die aan bod komen zijn de populaire Mojito, Sex on the Beach en de Pina Colada, maar ook onze prijswinnende eigen creatie The Southern Relaxation.

Cocktail workshop & diner
Ook is het mogelijk om de cocktail workshop te combineren met een diner, vraag ons naar de mogelijkheden op de locatie waar je de cocktail workshop wilt volgen.

Waar is de cocktail workshop allemaal te volgen?
Onze cocktail workshop kan op vrijwel elke locatie worden gegeven. Daarnaast heeft BarEntertainment ook in een groot aantal steden al locaties waar je de cocktail workshop kunt volgen en waar tevens heerlijk gedineerd kan worden. Volg de cocktail workshop bijvoorbeeld in EnschedeZwolle, Groningen of een van onze vele andere locaties

Meer informatie
Wil je meer informatie over het volgen van de cocktail workshop en de mogelijkheden op onze locaties? Bel dan 06-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of neem contact op via info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.