Vraag jij je ook altijd af hoe de perfecte Cosmopolitan, Mojito of Sex on the Beach tot stand komt? De flairtenders van BarEntertainment weten het als geen ander. Tijdens een 1,5 tot 2 uur durende cocktailworkshop leren ze jou en je vrienden of collega’s de meest lekkere cocktails te shaken (en te drinken natuurlijk!) En de BOB? Die kan ook gewoon mee! Voor hem zijn er namelijk alcoholvrije cocktails beschikbaar.

Cocktailworkshop locaties in Heerenveen:

De cocktailworkshops van BarEntertainment zijn een gezellige activiteit voor elk bedrijfs- of vrijgezellenfeest. Boek een cocktailworkshop bij Eetcafé de Buurman in Heerenveen.

Eetcafé de Buurman

Eetcafé de Buurman is al jarenlang een bekende naam aan het Amelius Oenemapark in Heerenveen. Bij het gezellige eetcafé kan je terecht voor een heerlijke maaltijd of bijvoorbeeld een high tea. Goed te combineren met wat cocktails toch?

Adres:

Achter de Kerk 18
8441 ET Heerenveen

Cocktailworkshop op eigen locatie

Heb je de cocktailworkshop liever gewoon bij jou thuis? Geen probleem! BarEntertainment komt graag naar je toe. Denk bijvoorbeeld ook aan een cocktailworkshop op het werk of bij de vereniging. BarEntertainment past zich graag aan op jouw programma!

Meer weten over onze cocktailworkshop in Heerenveen?

Meer informatie over de cocktailworkshops of de locaties? Neem contact met ons op via 06-14 39 28 98 of vul onderstaand contactformulier in:

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.