Tijdens de cocktailworkshop van BarEntertainment leren jij en je vrienden of collega’s alles over het shaken van heerlijke cocktails. Een echte flairtender vertelt jullie in 1,5 tot 2 uur alles wat jullie willen weten en leert jullie trucs waarmee je op indrukwekkende wijze een heerlijke cocktail shaket. Ook de BOB heeft niets te vrezen; hij geniet tijdens de workshop van een alcoholvrije cocktail.

Cocktailworkshop locaties in Nijmegen:

De workshops van BarEntertainment zijn perfect voor vrijgezellen- en bedrijfsfeesten. In Nijmegen worden de workshops gegeven op de volgende locaties:

Don Pablo

Bij Don Pablo in Nijmegen kan je salsadansend genieten van je cocktail. Dit restaurant met Cuba Lounge is geheel ingericht in Zuid-Amerikaanse stijl. Combineer je cocktails met een hapje uit de Mexicaanse keuken en geniet van een swingende avond!

Adres:

Hertogstraat 9
6511 RV Nijmegen

Stadsschouwburg De Vereeniging

De stadsschouwburg van Nijmegen behoort tot de grotere van Nederland. Het gebouw maakt indruk met zijn imposante architectuur. De cocktailworkshop is natuurlijk zeer goed te combineren met een bezoekje aan één van de vele concerten of optreden in de schouwburg.

Adres:

Keizer Karelplein 32h
6511NH Nijmegen

Cocktailworkshop op eigen locatie

De flairtenders van BarEntertainment kunnen ook jouw kant opkomen! Ga je liever niet op bezoek bij één van de locaties? Geen probleem! De workshop is ook te realiseren bij je thuis, op kantoor of op de vereniging. Alles is mogelijk!

Meer weten over onze cocktailworkshop in Nijmegen?

Wil je meer weten over de cocktailworkshops en de mogelijkheden? Twijfel niet om ons te bellen op 06-14 39 28 98 of vul het contactformulier in:

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.