Omdat wij beschikken over mobiele cocktailbars van verschillende groottes, kunnen we vrijwel op iedere locatie onze cocktail workshop geven. De cocktailbar van BarEntertainment is van alle gemakken voorzien en kan geheel aangepast worden aan het thema van het feest.

Beschik je niet over een ruimte waar de cocktailworkshop gegeven kan worden? Geen probleem, wij verzorgen onze workshops ook op een groot aantal vaste locaties in heel Nederland. Denk hierbij aan cafés, restaurants en andere horecagelegenheden. Meer informatie over deze locaties vind je hier.

Onze professionele bartenders zullen jou en je vrienden en/of collega’s ongeveer 1,5 uur in een gemoedelijke sfeer de heerlijkste cocktails leren bereiden. Een workshop helemaal van deze tijd en waar je samen veel plezier aan beleefd!

Cocktailworkshop & diner
De cocktailworkshop van BarEntertainment kan ook gecombineerd worden met een diner op locatie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wil je samen met vrienden en/of collega’s cocktails leren shaken? Neem voor meer informatie over de workshop en locaties vrijblijvend contact met ons op via 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mail naar info@barentertainment.nl..

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.