Jij en je vrienden of collega’s hoeven zich niet te vervelen tijdens een cocktailworkshop van BarEntertainment in Arnhem. Een ervaren flairtender neemt jullie in 1,5 tot 2 uur mee in de wondere wereld van de cocktail. Jullie leren alles over cocktailshaken en zullen ook aan de gang gaan met unbreakable bottles om wat echte flair trucs uit te proberen!

Cocktailworkshop locaties in Arnhem:

De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor een bedrijfs- of vrijgezellenfeest. Voor de BOB zijn er alcoholvrije cocktails beschikbaar. In Arnhem zijn de workshops te boeken op de volgende locaties:

Cantina

Begeef je tijdens de cocktailworkshop in Mexicaanse sferen bij Cantina! Dit gezellige Mexicaanse tapas restaurant is de ideale plek om met een groep mensen uit eten te gaan. Ga bij Cantina bijvoorbeeld voor een onbeperkt tapas arrangement en snoep met z’n allen van de heerlijke hapjes die op tafel staan!

Adres:

Rijnkade 59
6811 HB Arnhem

Pavlov

In voor een feestje? Dan ben je bij café Pavlov aan het goede adres! Dit café aan de Korenmarkt in Arnhem staat bekend om zijn gezellige feestjes. Na de workshop kunnen jullie dus nog tot in de late uurtjes door!

Adres:

Korenmarkt 28-a
6811 GW Arnhem

Cocktailworkshop op eigen locatie

BarEntertainment komt graag naar je toe. Komt het beter uit als de flairtender van BarEntertainment bij jou thuis, op kantoor of op de vereniging komt? Dan kan dat gewoon! Ook als er nog andere activiteiten op het programma staan, past onze flairtender zich graag aan op de planning.

Meer weten over onze cocktailworkshop in Arnhem?

Wil je meer informatie over het volgen van de cocktailworkshop en de mogelijkheden op de locaties? Neem contact met ons op via 06-14 39 28 98 of vul ons onderstaand contactformulier in:

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.