Bied je vrienden, collega’s of mede studenten eens een ander biertje aan dan Heineken of Grolsch en stap samen met hen in de wereld van fijnproevers tijdens onze bierproeverij. Ons professionele team verzorgt bierproeverijen op locatie. BarEntertainment geeft jou en je vrienden/collega’s een workshop waarbij jullie zes verschillende speciaal bieren optimaal kunnen proeven.

Onze bierproeverij is een makkelijke en betaalbare workshop, waarbij je 1,5 uur lang plezier en smaak beleeft. Ons team laat je kennis maken met verschillende speciaal bieren en vertelt met passie en kennis over deze brouwsels.

Daarnaast serveren wij, tussen het proeven door, water en brood om de smaak te neutraliseren. Tevens wordt er bij enkele bieren een bijpassend hapje geserveerd, waarvan velen waarschijnlijk verbaasd zullen zijn over de combinatie. Weleens bier gedronken met een chocolade versnapering? Of pannenkoeken gebakken met bierbeslag? BarEntertainment laat je deze bijzondere sensatie beleven.

Bierproeverij & diner
De bierproeverij kan ook gecombineerd worden met een diner op locatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

BarEntertainment komt met haar bierproeverij naar je toe
Onze bierproeverij kan in principe op alle locaties naar keuze gegeven worden. Wij zijn volledig mobiel en geheel zelfvoorzienend. Het enige wat wij vragen is een ruime tafel waar het gezelschap aan kan zitten. Mocht er geen geschikte locatie in de buurt zijn, geen probleem. Wij bieden in een groot aantal steden locaties aan waar onze bierproeverij gegeven wordt en waar tevens heerlijk gedineerd kan worden.

Wil je meer informatie over onze bierproeverij en de mogelijkheden op locatie? Bel dan 06-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.