Altijd al willen weten hoe je zelf de beste cocktail mixt? Tijdens een cocktailworkshop in Apeldoorn, verzorgt door BarEntertainment, leren jij en je vrienden binnen 1,5 tot 2 uur alles over het shaken van de heerlijkste cocktails. Tijdens deze workshop brengt een echte flairtender jullie alle trucs bij die nodig zijn om indrukwekkend een cocktail te shaken. Jullie BOB hoeft zich geen zorgen te maken, voor hem of haar is de alcoholvrije variant beschikbaar!

Cocktailworkshop locaties in Apeldoorn:

Willen jullie een cocktailworkshop van BarEntertainment volgen in Apeldoorn? Dat kan op de volgende locatie:

De Buren café & tapas

Combineer de cocktails met tapas bij de Buren in Apeldoorn. Gelegen aan het gezellige Leienplein, staat de Buren garant voor een leuke avond. Laat je verwennen door het gastvrije personeel en de uitstekende keuken.

Adres:

Leienplein 1
7311 EE Apeldoorn

Cocktailworkshop op eigen locatie

De flairtenders van BarEntertainment zijn erg flexibel! Houd je de workshop liever op een eigen locatie? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk de workshop bij je thuis, op kantoor of op de vereniging te organiseren.

Meer weten over onze cocktailworkshop in Apeldoorn?

Wil je meer weten over de cocktailworkshops en de mogelijkheden? Twijfel niet om ons te bellen op 06-14 39 28 98 of vul het contactformulier in:

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.