Onze barista’s zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zichzelf en hun gasten te verrassen. Met smaakvolle koffiecreaties en bijzondere smaaksensaties. Onze koffiebrander Smit & Dorlas heeft daarom vier nieuwe koffiespecials aan het assortiment toegevoegd. Yirgacheffe uit Ethiopië, Antigua uit Guatamala, Blue Mountain uit Jamaica en Yellow Bourbon uit Brazilië. Vier uitgelezen koffiebonen die het geheim van hun exclusiviteit op de volgende pagina’s graag aan u onthullen.

Yirgacheffe koffie uit Ethiopië
Antigua koffie uit Guatamala
Blue Mountain koffie uit Jamaica
Yellow Bourbon koffie uit Brazilië

Het blijft elke kop koffie opnieuw een wonder dat een volgroeid zaadje van de bes van de koffieplant aan de basis staat van zo’n bijzondere drank. Wat rauw en puur niet drinkbaar is, verandert na het pellen, drogen en branden in een opwekkende en buitengewone smaakbeleving.

Onze barista’s zetten met zorg elk kopje koffie om zo de beste smaakbeleving te garanderen. Wilt u meer weten over onze barista’s op locatie ga dan naar onze pagina: “Koffie en Barista op locatie

Wilt u dat onze barista’s ook op uw locatie de heerlijkste koffie komen bereiden? Neem contact met ons op via 06-53 93 08 84, ga naar onze contactpagina of mail naar info@barentertainment.nl.

Bron: folder premium Estate Coffee, Smit & Dorlas Koffiebranders, Mijdrecht

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.