Beleef tijdens het proeven van de verschillende smaken bier een gezellige tijd met vrienden, medestudenten of collega’s! BarEntertainment laat jou en je gezelschap 1,5 uur lang de wereld van bieren beleven, op welke locatie dan ook.

Tijdens deze workshop krijgen jullie niet alleen bieren te proeven, ook serveren wij bij een aantal soorten bier een bijpassende versnapering waarvan de meesten waarschijnlijk verbaasd zullen zijn over de combinatie. Daarnaast serveren we, tussen het proeven door, water en brood om de smaak te neutraliseren. Want alle bieren moeten natuurlijk optimaal beleefd kunnen worden!

Waar kan de bierproeverij allemaal gegeven worden?
De bierproeverij van BarEntertainment is een gezellige- en betaalbare workshop die op bijna alle locaties naar keuze gegeven kan worden. Wij zijn volledig mobiel en geheel zelfvoorzienend. Heb je zelf geen geschikte ruimte voor deze workshop? Kijk dan eens op onze locatie-pagina. BarEntertainment biedt namelijk ook in een groot aantal steden locaties aan waar de bierproeverij gegeven kan worden.

Bierproeverij & diner
De avond afsluiten goed afsluiten? Combineer onze bierproeverij met een heerlijk diner op locatie!

Wil je meer informatie over onze bierproeverij, het diner en/of de mogelijkheden van een bierproeverij locatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.