Onze cocktailworkshop is een leuke bezigheid om zowel je vrienden en/of collega’s beter te leren kennen. Wie zal er van jullie de lekkerste cocktails kunnen shaken en wat is jouw favoriet?

Tijdens de ongeveer 1,5 uur durende cocktailworkshop van BarEntertainment zul je bezig zijn om de exotische smaken van verschillende cocktails te bereiden en te proeven, maar daarnaast leren wij je ook de basisbeginselen van het flairen onder de knie te krijgen. Met unbreakable bottles ga je samen met onze professionele bartenders aan de slag.

Enkele cocktails die aan bod komen zijn de Pina Colada, Mojito, Cosmopolitan en de Sex on the Beach. Daarnaast onthullen we je ook het geheime recept van onze prijswinnende eigen creatie The Southern Relaxation. Deze cocktail is zeker de moeite waard om eens geproefd te hebben!

Cocktailworkshop & diner
Naast al het shaken en het proeven heb je bij ons ook de mogelijkheid om de workshop te combineren met een diner. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Waar is de cocktailworkshop allemaal te volgen?
Wij kunnen onze cocktailworkshop op vrijwel alle locaties geven. Ook hebben we in een groot aantal steden al locaties waar je de cocktailworkshop kunt volgen en waar tevens heerlijk gedineerd kan worden.

Zou je samen met collega’s de cocktailworkshop van BarEntertainment willen volgen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mail naar info@barentertainment.nl..

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.