In Almelo is altijd wat te doen.. Volg bijvoorbeeld een cocktailworkshop van BarEntertainment in Almelo! In 1,5 tot 2 uur neemt een ervaren flairtender jullie mee op een ontdekkingstocht door de wereld van de cocktail. Jullie leren alles over het shaken van de perfecte cocktail. Voor de BOB van de groep zijn er lekkere alcoholvrije cocktails beschikbaar.

Cocktailworkshop locaties in Almelo:

Maak elk vrienden-, bedrijfs- of vrijgezellenfeest compleet met een cocktailworkshop op de volgende locatie in Almelo:

IBIZA

Het eiland Ibiza staat bekend om de warme en hippe sfeer. Laat dat nou precies zijn waar restaurant IBIZA in Almelo voor staat. Het is een perfecte plek voor foodlovers die na het eten nog even een dansje willen wagen in het club gedeelte van dit trendy restaurant. Ideaal te combineren met een cocktail dus!

Adres:

Prinses Catharina-Amaliaplein 4
7607 JP Almelo

Cocktailworkshop op eigen locatie

De flairtenders van BarEntertainment zijn volledig mobiel. Dus wil je liever thuis genieten van wat lekkere cocktails? Geen probleem! Dan komen ze gewoon naar je toe. Zo kan de workshop bij je thuis, op de vereniging of op kantoor gegeven worden. In overleg is alles mogelijk!

Meer weten over onze cocktailworkshop in Almelo?

Wil je meer weten over de cocktailworkshops en de mogelijkheden? Twijfel niet om ons te bellen op 06-14 39 28 98 of vul het contactformulier in:

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.