Kijk jij ook altijd met veel bewondering naar hoe de lokale barman cocktails staat te shaken? Wie weet leer jij hem binnenkort nog wat trucjes! Met de cocktailworkhop van BarEntertainment in Oldenzaal kunnen jij en je vrienden of collega’s namelijk zelf aan de slag. In 1,5 tot 2 uur leren jullie al die soepele bewegingen die leiden tot de perfecte Cosmopolitan, Mojito of Sex on the Beach. Onze ervaren flairtenders leren je trucs waarvan jouw barman alleen maar kan dromen!

Shaken in Oldenzaal

De cocktailworkhop is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellen- of bedrijfsfeest. Ook voor de BOB is de workshop een feestje; er zijn namelijk ook alcoholvrije cocktails beschikbaar! De cocktailworkhop is te boeken op de volgende locatie in Oldenzaal.

Markt19

Wie aan Oldenzaal denkt, denkt aan Markt19. Dit sfeervolle café aan de Groote Markt staat niet alleen bekend om zijn gezellige terras; op de vrijdag- en zaterdagavond kan je er ook tot in de late uurtjes los op de dansvloer. Wie is er in voor een afterparty na de cocktails?!

Adres:

Groote Markt 19
7571EC Oldenzaal

Cocktailworkshop op eigen locatie

Drink jij je cocktails liever in een vertrouwde omgeving? Daar doen onze bartenders niet moeilijk over! BarEntertainment komt graag naar jou toe met een geheel verzorgde workshop thuis, op de werkvloer of bij je vereniging. We passen ons graag aan op jouw programma!

Meer weten over onze cocktailworkshop in Oldenzaal?

Voor meer informatie over onze workshops en locaties, mag je altijd contact met ons opnemen via 06-14 39 28 98 of het onderstaande contactformulier!

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.