Trouwen is voor velen één van de mooiste dagen van hun leven. Vooraf aan deze onvergetelijke dag gaat vaak een vrijgezellenfeest, die vrienden en/of familieleden voor de bruid of bruidegom organiseren.

Iedere keer is het weer een hele opgave om een passend origineel vrijgezellenfeest, in combinatie met activiteiten, te bedenken. BarEntertainment biedt de ideale oplossing: laat de aanstaande bruid of bruidegom samen met jullie kennismaken met de verrassende smaken van diverse cocktails tijdens onze cocktailworkshop!

Onze bartenders zullen jullie niet alleen ongeveer 1,5 uur lang verschillende cocktails laten shaken, ook zullen zij op een entertainende wijze verschillende flair moves showen, die jullie later zelf gaan oefenen. Deze workshop maakt van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke tijd vol plezier en entertaining.

Is er een speciale cocktail die jullie willen maken maar niet op onze cocktailkaart staat of willen jullie ook een aantal alcoholvrije cocktails bereiden? Dat kan, bij BarEntertainment zijn de mogelijkheden eindeloos!

Cocktailworkshop & diner
Nadat er heel wat cocktails zijn geshaked en geproefd, is er de mogelijkheid om te dineren. Voor meer informatie over de cocktailworkshop in combinatie met een diner en de mogelijkheden op locatie kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waar is de cocktailworkshop allemaal te volgen?
Beschikken jullie over voldoende ruimte, dan komt BarEntertainment naar je toe. Maar daarnaast verzorgen wij ook op vaste locaties in een groot aantal steden de cocktailworkshop. Hier kan tevens heerlijk gedineerd worden.

Meer informatie
Willen jullie de aanstaande bruid of bruidegom verrassen met een cocktailworkshop? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina, bel 06-14 39 28 98 of stuur een mail naarinfo@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.