Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Volg onze cocktailworkshop in Enschede, hiervoor hebben we in het centrum van Enschede de volgende locaties beschikbaar:

Rico Latino
Bij dansschool Rico Latino volg je de cocktailworkshop in een gezellige cubaanse omgeving. Deze locatie is op loopafstand van een grote parkeerplaats en dus goed bereikbaar.


Bij dansschool Rico Latino waan je je tijdens onze cocktailworkshop in de gezellige Cubaanse sferen. Bij deze dansschool hebben jullie de mogelijkheid om voor- of na de workshop aan de Cubaanse bar, onder het genot van een drankje, te genieten van een heerlijk buffet. Wil je als afsluiter van je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest nog een bezoek brengen aan het bruisende uitgaansleven, dan is de Oude Markt, het horecaplein van Enschede, om de hoek. Rondom de Grote kerk bevinden zich verschillende cafés en restaurants waar je je prima zult vermaken.

Adres van deze locatie:
De Heurne 19-B
7511 GV Enschede

Café Cuvee
Ook bij cafe Cuvee volg je onze cocktailworkshop. Eerder heette dit Café Crash, maar sinds 2010 is de naam veranderd in Wijn & Spijslokaal Cuvée. In dit hippe grandcafe gelegen aan het uitgaansplein van de Enschede de “Oude Markt” is het gezellig vertoeven. Het cafe verzorgt een heerlijk drie-gangen-keuze menu in combinatie met de workshop.

Daarnaast kun je natuurlijk een drankje drinken met elkaar aan de bar of als het weer dat toe laat op het gezellige buitenterras.

Adres van deze locatie:
Oude Markt 6
7511 GA Enschede


De cocktailworkshop
Met de cocktailworkshop van BarEntertainment zullen jij en je vrienden/collega’s op een entertainende wijze cocktails leren bereiden. Samen met onze bartenders wanen jullie je 1,5 uur in de exotische wereld van cocktails! Naast het shaken, gaan jullie ook aan de slag met unbreakable bottles om een aantal flair trucs onder de knie te krijgen. Staan er nog andere activiteiten op het programma? Geen probleem, wij kunnen ons hier geheel op aanpassen.

Heb je zelf een geschikte locatie voor de cocktailworkshop? BarEntertainment is volledig mobiel en kan daarom deze geheel verzorgde workshop ook op een eigen locatie verzorgen! Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis-, op de werkvloer- of bij de vereniging zijn.

Wil je meer informatie over het volgen van de cocktailworkshop en de mogelijkheden op de locaties bel 06-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of neem contact op via info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.