Geniet jij ook altijd zo van een Cosmopolitan, Mojito of Sex on the Beach? De flairtenders van BarEntertainment weten alles over het shaken van de perfecte cocktail en laten dat graag zien tijdens een cocktailworkshop in Hengelo.
In 1,5 tot 2 uur maken jij en je vrienden of collega’s kennis met de kunst van het cocktail shaken. Ook jullie BOB hoeft niet bang te zijn dat hij iets misloopt: voor hem zijn er heerlijke alcoholvrije cocktails beschikbaar.

Shaken in Hengelo

Een cocktailworkshop van BarEntertainment is geschikt voor elk vrijgezellen- of bedrijfsfeest. In Hengelo kunnen jullie terecht op de volgende locaties:

De Twee Wezen

In het hartje van Hengelo bevindt zich een uniek en stijlvol Grand Café. De Twee Wezen combineert de allure van het klassieke pand met een trendy inrichting. In dit Grand Café kun je voorafgaand van de cocktailworkshop heerlijk uit eten en kun je na de tijd lekker loungen bij de open haard.

Adres:

Burg. Jansenplein 23-24
7550 BG Hengelo

Murphy’s Law

Wil je je tijdens de cocktailworkshop in de sferen van een echte Ierse pub begeven? Dan is Murphy’s Law de aangewezen plek! Willen jullie na alle cocktails nog een lekker biertje drinken? Murphy’s Law heeft maar liefst tien bieren op de tap en ruim twintig verschillende bieren op fles. Dat wordt genieten!
Adres:

Pastoriestraat 39
7551 DJ Hengelo

Cocktailworkshop op eigen locatie

Volgen jullie de cocktailworkshop liever in een vertrouwde omgeving? Geen probleem! BarEntertainment geeft graag een complete workshop thuis, op kantoor of bij je vereniging. In overleg is alles mogelijk!

Meer weten over onze cocktailworkshop in Hengelo?

Voor meer informatie over onze workshops en locaties, mag je altijd contact met ons opnemen via 06-14 39 28 98 of het onderstaande contactformulier!

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.