cocktailworkshop-en-flairworkshop

Met onze cocktails kun je je gasten op een stijlvolle manier verwennen. Deze exclusieve drankjes zijn van deze tijd en helemaal hot, vooral onder de vrouwen! Dus wil je een verrassend welkomstdrankje aanbieden of naast het gebruikelijke bier, wijn en fris eens iets anders schenken? Dan ben je bij BarEntertainment aan het juiste adres. Onze cocktails zijn een ware toevoeging aan het assortiment!

Wij komen met onze cocktailbars naar je toe, zowel op in- als outdoor locaties. Denk hierbij aanpublieksevenementen, bedrijfs-, verjaardags- en tuinfeesten. Onze professionele bartenders laten hun indrukwekkende flair moves zien tijdens het bereiden van de lekkerste cocktails. Dus terwijl zij bezig zijn met het maken van deze exotische drankjes, bieden ze jouw gasten ook een stukje entertainment! Wij kunnen in een snel tempo cocktails on demand schenken, zijn geheel zelfvoorzienend en daarnaast kunnen wij onze bars voorzien van logo’s of aanpassen aan de huisstijl.

BarEntertainment schenkt een selectie van de meest populaire cocktails van dit moment; van een zoete Sex on the Beach voor de vrouw, tot een robuuste Long Island iced tea voor de man. Daarnaast schenken wij ook alcoholvrije cocktails. Zie je graag een aantal andere cocktails op de kaart? Dan kan dat, wij denken graag met je mee!

Happy Drinks
Lijkt het je leuk om op jouw festiviteit cocktails te serveren, maar is het een alcoholvrij feest? BarEntertainment verzorgt naast haar gebruikelijke cocktailbar en catering ook Happy Drinks! Hiervoor bieden wij in samenwerking met Tactus speciale alcoholvrije cocktailbars. Deze bars zijn ware eye catchers op schoolfeesten, op feesten bij jeugdsocialiteiten of op andere alcoholvrije evenementen.

Tegenwoordig wil je toch weleens een ander alcoholvrij drankje kunnen bestellen dan een colaatje, sapje of Ice Tea? Happy Drinks maakt dit mogelijk. Creatieve, kleurrijke drankjes, voor ieder een heerlijke smaaksensatie!

Wil je je gasten verrassen met een stijlvol drankje? Neem voor meer informatie over het huren van onze cocktailbar, cocktailcatering en/of Happy Drinks contact met ons op via 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onzecontactpagina of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.