Cocktails zijn er in tientallen smaken. Een feestelijk drankje die zowel met- als zonder alcohol te bereiden is. Heb je jezelf weleens afgevraagd hoe bartenders nu zo’n perfecte Cosmopolitan of Mojito maken? Laat BarEntertainment langskomen en je meenemen in de wereld van cocktails!

Onze bartenders leren jou en je vrienden of collega’s niet alleen professioneel cocktails mixen, shaken en garneren, maar jullie gaan ook samen op een entertainende wijze aan de slag om een aantal flair trucs onder de knie te krijgen. Deze cursus zal ongeveer 1,5 uur duren en is mogelijk de combineren met een diner. Hebben jullie nog andere activiteiten op het programma? Dan kunnen wij onze cocktailcursus hier geheel op aanpassen.

Samen laten wij je een plezierige tijd in een gemoedelijke sfeer beleven! Wij zijn volledig mobiel en alle dranken, barbenodigdheden en ijs worden door ons verzorgt. Bij BarEntertainment zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij doen er alles aan om jou en je gezelschap een leuke tijd te laten beleven. Enkele cocktails die jullie tijdens de cursus kunnen gaan bereiden zijn de populaire Mojito, Sex on the Beach, de Pina Colada, maar ook onze prijswinnende eigen creatie The Southern Relaxation. Wij kunnen al onze alcoholische cocktails natuurlijk ook zonder alcohol bereiden.

Waar is de cocktailcursus allemaal te volgen?
De cocktailcursus van BarEntertainment kan op bijna alle locaties worden gegeven. Naast dat wij naar u toe kunnen komen, geven wij de cursus ook op vaste locaties in een aantal grote steden waar naast het shaken van cocktails ook heerlijk gedineerd kan worden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Heb je interesse of wil je meer informatie over onze cocktailcursus en de mogelijkheden op locatie? Bel dan 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mail naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.