De cocktailworkshop van BarEntertainment in Amersfoort is de perfecte activiteit voor elk vrienden-, vrijgezellen- of bedrijfsfeest! De flairtender neemt jullie mee in de wondere wereld van de cocktail en leert jullie alle ins en outs. Ook de BOB hoeft niet bang te zijn dat hij zich verveelt; voor hem is er een heerlijke alcoholvrije variant beschikbaar!

Cocktailworkshop locaties in Amersfoort:

Willen jullie een cocktailworkshop van BarEntertainment volgen in Amersfoort? Dat kan op de volgende locatie:

La Montagne

La Montagne is een gezellig restaurant in het centrum van Amersfoort. Bij La Montagne kan je genieten van een ruime keuze aan vlees- en visgerechten tegen een schappelijke prijs.

Adres:

Utrechtseweg 76
3818 EN Amersfoort

22HIGH

Wereldrestaurant 22HIGH biedt voor elk wat wils. Zo kun je bij dit restaurant terecht voor bijvoorbeeld halal en vegetarisch eten. Maar het meest staat 22HIGH bekend om het gastvrije team en de sfeervolle ambiance.

Adres:

De Nieuwe Poort 22
3812 PA AMERSFOORT

Cocktailworkshop op eigen locatie

De flairtenders van BarEntertainment kunnen ook naar jou toe komen. Alles is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een workshop bij je thuis, op het werk of op de vereniging!

Meer weten over onze cocktailworkshop in Amersfoort?

Wil je meer weten over de cocktailworkshops en de mogelijkheden? Twijfel niet om ons te bellen op 06-14 39 28 98 of vul het contactformulier in: