Onze barista, een ware koffiekunstenaar…

De barista’s van BarEntertainment zijn echte koffiekunstenaars, zij hebben zogezegd van hun hobby hun werk gemaakt. Ze bereiden de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato. Zij hebben kennis van hun product en kunnen bijvoorbeeld uitgebreid vertellen over de koffiebonen uit de specialty Rainforest blend, maar zijn natuurlijk ook opgeleid om het beste uit hun machine en bijbehorende apparatuur te halen.

Deze geur en smaakexperts weten het beste uit de koffiebonen te halen. Daarnaast presenteren ze uw cappuccino met diverse ‘Latte Art’ technieken zodat u er van verzekert bent dat u niet alleen de lekkerste koffie aan uw gasten serveert, maar dat deze er ook nog eens fantastisch uitziet.

Of u nu onze barista in Groningen, Zwolle, Enschede of Utrecht wilt hebben met onze mobiele koffiemachines is het mogelijk om op vrijwel elke locatie koffie te serveren. Ook beurzen in de Dusseldörf Messe of Brussel behoren tot de mogelijkheden. Kijk op onze referentiepagina op welke locaties wij al geweest zijn.

Naast de presentatie op uw beursstand of evenement, is het ook mogelijk een exclusieve training of workshop te volgen.

Opleidingen en koffie workshops

Wilt u uw medewerkers opleiden om ook een goede kop koffie te serveren of vind u het gewoon leuk om met een groep collega’s eens iets meer te leren over koffie, dan bent u bij BarEntertainment aan het juiste adres. U kunt een training krijgen die specifiek op uw bedrijf en situatie afgestemd is of wij kunnen met onze machine bij u op locatie komen. De workshops worden vaak ingezet als motivatieprogramma voor horecapersoneel of als stimulerende groepsactiviteit.

Wilt u meer weten over onze barista activiteiten en de mogelijkheden op locatie bel 06-53 93 08 84, ga naar onze contactpagina of neem contact op via info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.