Van plan om een tuinfeest te geven? Organiseer eens een tuinfeest! Zodra de temperatuur richting de 20°C stijgt, zijn we niets liever dan buiten. Beleef een gezellige tijd met vrienden en/of familie in je tuin (of op je balkon) terwijl de bartenders van BarEntertainment de heerlijkste drankjes schenken! Met onze cocktailcatering kunnen wij je garanderen dat alle gasten het uitstekend naar hun zin zullen hebben. Dit niet alleen door de kleurrijke cocktails die besteld kunnen worden, ook zullen onze bartenders deze naar meer smakende drankjes op een entertainende wijze met flair bereiden!

Wij verzorgen onze cocktails helemaal naar jouw wens. Wil je dat er cocktails geserveerd worden die niet tot ons standaard assortiment behoren? Bij ons kan bijna alles geregeld worden! Ook kunnen wij al onze cocktails in alcoholvrije vorm aanbieden.

Wij zijn geheel zelfvoorzienend, je zult dus geen werk aan ons hebben. Ook kan de BarEntertainment bar en cocktailcatering geheel aangepast worden aan het thema van het tuinfeest. Bij een groot tuinfeest kunnen er ook er meerdere bars worden geplaatst.

Wil je jouw tuinfeest compleet maken met de cocktailcatering van BarEntertainment? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.