Bij het organiseren van een feest of evenement komt altijd veel kijken! Zowel voor, tijdens en erna ben je druk met het regelen van allerlei dingen. De gasten moeten het op jouw partij natuurlijk wel naar hun zin hebben. Wil je er zeker van zijn dat alles volgens plan verloopt en er zelf bijna geen werk aan hebben? Wij leveren ervaren partymanagers en zullen er alles aan doen om van jouw festiviteit een topfestiviteit te maken, dat niet snel vergeten wordt!

Een goed feest of evenement vergt de nodige voorbereidingen. BarEntertainment adviseert en helpt je ook met organiseren. Denk hierbij onder meer aan de locatie, catering en dj’s, bands of andere muziek. Personeel in dienst? Wij zullen deze medewerkers aansturen en via een heldere briefing op de hoogte brengen van wat er van hun verwacht wordt. Tijdens de happening zorgen onze partymanagers ervoor dat alles verloopt zoals jij het wil en dat iedereen geniet. Ook zullen wij na het feest of evenement het nodige regelen.

Naast dat je ons kunt inhuren als partymanager, leveren wij ook al enkele jaren barhoofden op publieksevenementen en festivals als de Zwarte Cross. Zij zullen het personeel aansturen en ervoor zorgen dat ieder zijn of haar taak goed uitvoert.

Wij zijn flexibel en denken graag met je mee. Je kunt ons tijdelijk, maar ook voor een langere periode inhuren.

Kun je wel wat extra handen gebruiken bij het organiseren van jouw evenement? Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op. Bel 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl. Wij zijn je graag van dienst!

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.