De laatste jaren is iedereen steeds meer met zijn of haar gezondheid bezig. Hierbij speelt een gezonde voeding een belangrijk rol. Een puntzak friet op z’n tijd is heerlijk, maar een fruitsalade of smoothie is erg gezond én ook nog eens een lekkere snack die altijd kan! Waarom dan ook niet op een bedrijfsfeest of op een evenement?

 

BarEntertainment biedt jouw gasten en/of personeel het FreshToday fruit- en smoothiebar concept. FreshToday is een fruitcateraar die met haar fruit- en smoothiebars heel Nederland van fruitsalades, smoothies en andere fruitproducten voorziet. In samenwerking met FreshToday bieden wij jou de verste en zoetste vruchten. Wij komen met onze eigen kleurrijke bars graag naar je toe, maar kunnen deze ook geheel aanpassen aan de huisstijl. Beleef een ware sensatie aan fruit!

Ben je enthousiast over onze fruit- en smoothiebars? Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een fruit- en smoothiebar! Dit kan via 0031(0)6-14 39 28 98, via onze contactpagina of stuur een mail naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.