Als je gaat trouwen, wil je dat alles van begin tot eind top geregeld is. Dit geldt natuurlijk ook voor de eventuele catering tijdens het bruiloftsfeest. Met de cocktailcatering van BarEntertainment kun je er zeker van zijn dat jij, je man/vrouw en de gasten een onvergetelijke tijd zullen hebben. Want cocktails zijn een exclusieve traktatie, die helemaal bij deze tijd passen!

Wij bereiden onze cocktails met flair en maken voor ieder een drankje naar wens. Tot ons standaard cocktailassortiment behoren onder meer de populaire Mojito, Sex on the Beach, Cosmopolitan en de Pina Colada. Al onze cocktails kunnen ook in alcoholvrije vorm geschonken worden.

De professionele bartenders van BarEntertainment zijn geheel zelfvoorzienend en volledig mobiel. Naast dat wij met onze standaard bar (of meerdere bars) naar je toe komen, kunnen wij deze ook volledig aanpassen aan de stijl van het bruiloftsfeest en/of voorzien van teksten of logo’s. Bij BarEntertainment zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wil je dat BarEntertainment op jouw bruiloftsfeest de cocktailcatering verzorgt?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onzecontactpagina of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.