De avond met je vrienden en/of collega’s in Groningen helemaal compleet maken? Volg de cocktailworkshop van BarEntertainment! In Groningen kun je de cocktailworkshop van BarEntertainment volgen op de volgende locatie:

Grand Café de Drie Gezusters
De Drie Gezusters, in de volksmond ook wel ‘De Zusjes’ genoemd, is een Grand Café dat door onder meer de karakteristieke elementen erg sfeervol is. Het is dan ook de perfecte locatie om de cocktailworkshop van BarEntertainment te volgen. Tevens biedt de Drie Gezusters jullie de mogelijkheid om de avond goed te beginnen of af te sluiten met een heerlijk diner.

Het Grand Café bevindt zich in het centrum van Groningen en is daarom een prima te bereiken locatie, zowel met eigen- als met openbaar vervoer.

Adres de Drie Gezusters
Grote Markt 36/39
9711 LV Groningen

De cocktailworkshop
Tijdens de 1,5 uur durende workshop leren de bartenders van BarEntertainment jullie je favoriete cocktails te bereiden. Ook gaan jullie met unbreakable bottles aan de slag om een aantal flair trucs onder de knie te krijgen. Staan er nog andere activiteiten op het programma? Geen probleem, wij passen ons geheel aan jullie programma aan. De cocktailworkshop van BarEntertainment is leuke bezigheid, helemaal van deze tijd.

Heb jij zelf een geschikte locatie waar wij de cocktailworkshop kunnen geven? BarEntertainment komt naar je toe! Wij zijn geheel zelfvoorzienend en volledig mobiel, dus kunnen op vrijwel iedere locatie deze exclusieve workshop verzorgen. Kijk ook op onze locatiepagina voor al onze locaties.

Wil jij samen met vrienden/collega’s de cocktailworkshop volgen? Neem voor meer informatie over deze workshop en de mogelijkheden op locaties contact met ons op via de contactpagina, bel 06-14 39 28 98 of stuur een mail naar info@barentertainment.nl.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.