BarEntertainment komt met haar whiskyproeverij naar je toe! Ons professionele team laat jou en je gezelschap, als beginnende whisky drinkers, kennis maken met een zestal soorten whisk(e)y’s. Naast de bekendere Jack Daniel’s en Johnnie Walker gaat echte whisky verder dan bourbons en blends. Er zijn namelijk veel meer smaaksensaties in de whisky wereld te ontdekken. Onze workshop zal ongeveer 1,5 uur duren en maakt van jou en je vrienden ware whisky kenners!

Tijdens de workshop krijgen jullie onze nozing and tasting kaart. Hiermee kunnen jullie de verschillende geproefde whisky’s in kaart brengen. Tussendoor serveren wij stokbrood en water om ervoor te zorgen dat de smaak neutraliseert en alle whisky’s optimaal geproefd kunnen worden.

Niet alleen laat BarEntertainment je kennis maken met de smaak van verschillende single malts, ook zal ons team vertellen over de geschiedenis van deze whisky’s en deze inleiden. Een vermakelijke workshop met klasse voor de échte man!

Whiskyproeverij & diner
De whiskyproeverij kan ook gecombineerd worden met een diner op locatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

BarEntertainment komt met haar whiskyproeverij naar je toe
Onze whiskeyproeverij kan in principe op alle locaties naar keuze gegeven worden. Wij zijn volledig mobiel en geheel zelfvoorzienend. Het enige wat wij vragen is een ruime tafel waar iedereen aan kan zitten. Mocht er geen geschikte locatie in de buurt zijn, geen probleem. Wij bieden in een groot aantal steden al locaties waar onze whiskeyproeverij gegeven wordt en waar tevens heerlijk gedineerd kan worden.

Wil je je vrienden verrassen met een whiskeyproeverij?
Neem voor meer informatie en de mogelijkheden op locatie contact met ons op. Bel 0031(0)6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.