Heb je een eigen horecaonderneming? Dan wil je natuurlijk dat alles naar wens verloopt. Het is dan ook van belang dat het personeel getraind en goed geïnformeerd is over de taken die zij uit moeten voeren. Heb je zelf geen tijd om het personeel dit bij te brengen of wil je ze een training bieden van professioneel niveau, dan ben je bij ons aan het juiste adres. BarEntertainment heeft jaren ervaring met het adviseren, trainen en coachen van horecapersoneel.

De trainingen die wij aanbieden zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit en de beleving van de gast met het product. We bieden trainingen over het bereiden en schenken van de diverse dranken, zoals cocktails, speciaal bieren en whisky’s en kunnen uitleggen hoe iedereen nu een goede kop koffie of een traditionele cappuccino maakt. Maar ook trainingen over gastgerichtheid, terrasbediening, service en de etiquette in de bediening behoren tot de mogelijkheden. Wil je je meer verdiepen in alles wat er rond een moderne bar gebeurt? Wij komen je dit graag persoonlijk- en afgestemd op de specifieke situatie uitleggen. Want kennis van het vak en een goede service in de horeca is van grote waarde!

Heb je interesse in onze horecatraining en consultancy of wil je hierover meer informatie? Neem contact met ons op via 0031(0(6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of stuur een mail naarinfo@barentertainment.nl. Als horecaondernemer wil je er toch alles aan doen om het je gasten zo plezierig mogelijk te maken?

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.