Met onze mobiele evenementenbars en ons professionele team zijn wij in staat om grote bezoekersaantallen te voorzien van heerlijke snacks en drinks. BarEntertainment is zowel in Nederland als in Duitsland op verschillende festivals te vinden met haar festivalcatering. Denk hierbij aan Koninginnedag- en Bevrijdingsdagfeesten, sport- en muziekevenementen en aan pop, rock en dance festivals, zowel in- als outdoor.

BarEntertainment is naast de gangbare snacks en drinkscatering gespecialiseerd in aanvullende evenementencatering zoals cocktails, koffie en espresso, fruit- en smoothies en vers belegde broodjes.

Wij werken altijd met een team dat ervaring heeft met grote groepen en dus razendsnel grote aantallen cocktails, espresso’s en andere snacks on demand kan aanbieden. Dit is prettig voor jouw gasten, want zij hebben geen zin om lang te moeten wachten, daarnaast draagt het bij aan een hoge omzetsnelheid en dus een hogere bijdrage aan het evenement. Daarnaast werkt BarEntertainment volgens de huidige hygiënische normen en is volledig zelfvoorzienend. Dus als organisator zul je geen werk aan ons hebben.

BarEntertainment beschikt tevens over een mobiel restaurant voor publieksevenementen. Hier worden naast een ruim assortiment snacks en vers belegde broodjes ook complete maaltijden geserveerd.

BarEntertainment biedt de volgende diensten:
– Cocktailbar
– Espressobar
– Fruit –en smoothiebar
– Friet, hamburger en andere snacks
– Mobiel restaurant

Heb je interesse in onze festivalcatering of wil je hier meer informatie over? Neem contact met ons op via 0031(0(6-14 39 28 98, ga naar onze contactpagina of mail ons op info@barentertainment.nl. Wij zullen de gehele catering naar jouw wens verzorgen.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.