Leer je collega’s tijdens onze cocktailcursus in een gemoedelijke sfeer kennen! Deze workshop is een leuke, ontspannende activiteit die heel goed past binnen een teamuitje. Onze professionele bartenders leren jou en je collega’s de geheimen van het cocktail shaken.

De cocktailworkshop of -cursus van BarEntertainment is een leuke activiteit en helemaal van deze tijd. De exotische cocktails zijn niet meer weg te denken van de menukaart en zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Tijdens de ongeveer 1,5 uur durende cursus leer je van onze professionele bartenders niet alleen hoe je je favoriete cocktail kunt maken, ook zullen zij je leuke trucs laten zien en je deze zelf laten proberen met unbreakable bottles. In de cocktailwereld wordt het jongleren en trucs doen met flessen ook wel flairen genoemd.

Wij zijn geheel zelfvoorzienend en volledig mobiel. Hebben jullie speciale cocktail wensen of zouden jullie ook graag non-alcoholische cocktails willen bereiden? Bij BarEntertainment is in overleg van alles mogelijk!

Cocktailcursus & diner
Van cocktails maken krijg je best trek! Daarom hebben jij en je collega’s bij ons ook de mogelijkheid om de cursus te combineren met een diner. Vraag ons voor meer informatie en de mogelijkheden op locatie.

Waar is de cocktailcursus allemaal te volgen?
BarEntertainment kan zowel naar je toe komen als de cursus verzorgen op één van onze locaties. In een groot aantal steden bieden wij locaties aan waar niet alleen de cocktailcursus te volgen is, maar waar ook lekker gegeten kan worden.

Samen met je collega’s een leuke tijd beleven in een exotische sfeer?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina, bel 0031(0)6-14 39 28 98 of stuur een mailtje naar info@barentertainment.nl..

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie

Gelieve dit veld leeg te laten.