Cocktail workshop fusie feest van RIBW Groep

Afgelopen donderdag verzorgde BarEntertainment een cocktail workshop voor 120 gasten van het Fusie feest van RIBW Groep Overijssel in Go Planet Expo Hall te Enschede.

Het Thema van het fusie feest “reis door je eigen beleving” bestond uit diverse workshops waar uit alle gasten konden kiezen. BarEntertainment verzorgde het onderdeel ”cocktail workshop” waarbij de gasten zelf aan de slag gingen met het shaken van cocktails onder begeleiding van onze ervaren bartenders.

Nadat iedereen een Mojito en een Sex on the Beach had geshaked en natuurlijk had geflaird met alle flessen en shakers á la Tom Cruise in de film “Cocktail”, was het tijd voor de slot act. Niemand minder dan Ali B. zette de zaal op zijn kop met een spetterende lasershow wat een waardig slot akkoord van de avond was.

Wil je meer informatie over onze cocktailworkshop voor 10 tot 100+ personen, ga dan naar onze cocktail workshop pagina: “Cocktail workshop

Hieronder enkele foto’s van de deelnemers aan de cocktail workshop:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BarEntertainment wenst de RIBW Groep Overijssel een goede start toe in 2013 waaraan ze met dit feest al goed zijn begonnen!

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *